Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΨηφιακό μεταλλουργικό μικροσκόπιο

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας μηχανή δοκιμής σκληρότητας vickers για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μηχανή δοκιμής σκληρότητας vickers για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο ελεγκτής σκληρότητας vickers μικροϋπολογιστών οθόνης αφής έχει εγκατασταθεί μερικές εβδομάδες πριν, όλα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ. Ευχαριστίες για τις συμβουλές και την άριστη υπηρεσία σας.

—— Ο κ. Δαβίδ Chambers

Οι ευχαριστίες για τη γρήγορη παράδοση και τον πελάτη μας είναι πολύ ικανοποιημένες για το rockwell ελεγκτή σκληρότητας, και ελπίζουν περισσότερες διαταγές σύντομα.

—— Neil Renato

Αφότου επισκεφτήκαμε τον πελάτη, αποφάσισαν τελικά να αγοράσουν τον ελεγκτή iBrin-413Z σκληρότητας Brinell, τώρα έχουμε εγκαταστήσει τη μονάδα επί του τόπου του πελάτη,

—— Fermin Lee

Σας ευχαριστώ για indenters (κώνος διαμαντιών 120 βαθμοί). Το πήραμε πρόσφατα και το εξετάσαμε ήδη. Indenters είναι καλά όπως αναμείναμε. 

—— Dalius Skinulis

Οι μετρήσεις είναι καλές για τον ελεγκτή hbst-3000 Brinell.

—— Ήλιος Chull Kim

Είμαι Online Chat Now

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

Κίνα Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας προμηθευτής
Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας προμηθευτής Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας προμηθευτής Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: DONGGUAN/CHINA
Μάρκα: iqualitrol
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: MetaVision

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο πλαίσιο
Χρόνος παράδοσης: 5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εφαρμογή: Μεταλλουργών Μικροσκόπια OS: Win7, 8, 10
κάμερα: Κάμερα υποστήριξης USB CMOS Βαθμολόγηση: από τα μικρόμετρα

 

Εύκολο λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας λειτουργίας μεταλλογραφικό για τα μεταλλουργικά μικροσκόπια

 

Συνοπτική εισαγωγή:

Το πρόγραμμα εφαρμογής τίθεται με τον απλούστερο τρόπο χωρίς συμβιβασμό της ακρίβειας έτσι ώστε ο άπειρος χειριστής μπορεί επίσης να κάνει την ανάλυση με ένα ελάχιστο της κατάρτισης.

 

Το τρέχον χαρτοφυλάκιό μας λύσεων μεταλλουργίας είναι ανάλυση κονδύλων, ντύνοντας τη μέτρηση πάχους, βάθος της μέτρησης πλάτους της εξανθράκωσης, ποσοστό φάσης με την επίδειξη από τις χρωματισμένες επικαλύψεις, μέγεθος σιταριού αριθ., ανάλυση πορώδους, από γραφίτη μέτρηση νιφάδων, μη μεταλλική εκτίμηση συνυπολογισμού, το μέγεθος μορίων και το ποσοστό όγκου με το μέρος καθιστούν το λογισμικό πλήρες.

 

Οι παραγμένες εκθέσεις μπορούν να σωθούν ή να τυπωθούν με τις εικόνες, το ιστόγραμμο, τα χρώματα επικαλύψεων στοιχείων και τις διάφορες άλλες σχετικές πληροφορίες.

 

ΜΕΤΡΗΣΗ

 • Χωρική βαθμολόγηση
 • Μετρήσεις γραμμών για την απόσταση, μήκος, πλάτος, περίμετρος, γωνία, τριών σημείων ακτίνα.
 • Περιοχή από την εσωκλειόμενη γραμμή που ελέγχεται από τέσσερα βέλη διαθέσιμα στα βέλη πληκτρολογίων με τη μεγεθυμένη πρόβλεψη.

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

 

ΖΗΣΤΕ ΜΕΤΡΗΣΗ

 • Ζήστε μέτρηση μπορεί να χειριστεί τις μονοχρωματικές (8 μπιτ) και εικόνες χρώματος (24 μπιτ). Τις πολλαπλάσιες εικόνες οποιουδήποτε μεγέθους μπορούν να ανοίξουν και να επιδειχθούν στην οθόνη για την ανάλυση ή τη σύγκριση. BMP, το JPEG, TIFF, PNG, GIF & PSD σχημάτων υποστήριξης λογισμικού πιό κοινό. Η ζωντανή εικόνα μπορεί να παρατηρηθεί και να συλληφθεί στην ίδια πλατφόρμα. Και το λογισμικό υποστηρίζει επίσης τη μέτρηση στις ζωντανές εικόνες. Ζήστε μετρήσεις για τη γραμμή, έλλειψη, ορθογώνιο, κύκλος, κεντρικός κύκλος, κύκλος 3 σημείου, γωνία 2 γραμμών, γωνία 3 σημείου, κέντρο στο κέντρο, παράλληλη κάθετη γραμμή γραμμών, σημείο στο σημείο οριζόντια, το σημείο στο σημείο κάθετα, την πολυ γραμμή, την περίμετρο, την κυρτή περιοχή, το κυρτό μήκος, την κάθετη απόσταση, την ελάχιστη απόσταση, την ανώτατη απόσταση, τον κύκλο στο σημείο και τη χορδή.

 

ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

 • Ο προσδιορισμός των αντικειμένων σε μια εικόνα, τους μετρά, λαμβάνει διάφορες μετρήσεις χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Προσδιορισμός αντικειμένων από το χρήστη ή αυτόματα. Καθορισμένη από το χρήστη ταξινόμηση στη βάση του μεγέθους ή της έντασης.

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΟΡΊΩΝ

 • Χειρωνακτικές, αυτόματες φωτεινές και αυτόματες σκοτεινές μέθοδοι για να προσδιορίσει το καθορισμένο σειρά αντικείμενο έντασης που μετριέται. Ο διάφοροι υπολογισμός & οι μετρήσεις διαθέσιμοι για το επιλεγμένο μόριο είναι Διαστάσεις, περιοχή, περίμετρος, μήκος Feret, ελάχιστη/ανώτατη ακτίνα, μήκος νημάτων, πλάτος νημάτων, μήκος ινών, πλάτος ινών.

 

MORPHOMETERY

 • Η στρογγυλάδα, μορφή, προσανατολισμός, επιμήκυνση, είναι ίση με την κυκλική διάμετρο, ίσος όγκος σφαιρών.

 

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 • Centroid Χ, Centroid Υ, σημαντικό X1, σημαντικό Y1, δευτερεύον X1, δευτερεύον Y1, σημαντικό X2, σημαντικό Υ, σημαντικό X2, δευτερεύον Y2, κιβώτιο X1, κιβώτιο X2, κιβώτιο Υ, κιβώτιο Y2 & περιοχή κιβωτίων.

 

ΦΑΣΗ

 • Μέρος περιοχής μέτρου & μέρος όγκου. Προσδιορίστε τις πολλαπλάσιες φάσεις μέσα στη μικροδομή. Επίσης σκιαγραφήστε τις φάσεις από το ιστόγραμμο σύμφωνα με ASTM τυποποιημένα E562 & E1245.

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

 

ΚΟΝΔΥΛΟΙ

 • Nodularity ΜΕΤΡΟΥ σύμφωνα με τα πρότυπα ASTM 247. Οι κόνδυλοι & οι νιφάδες είναι χωρισμένοι βάσει του ραδιοφώνου του μορφής και πτυχής.
  Η μέτρηση λεπτομέρειας κάθε μικροδομής είναι διαθέσιμη για την περαιτέρω ανάλυση. Οι επεξεργασμένοι μη-κόνδυλοι επιδείξεων εικόνας στο διαφορετικό χρώμα. Οι κόνδυλοι μπορούν να είναι ταξινομούν από τη σειρά του βάσει του μεγέθους & της μορφής του.

 

ΠΟΡΩΔΕΣ

 • Αναγνωρίζονται βάσει της έντασής του σύμφωνα με τα πρότυπα ASTM β-276. Η μέτρηση κάθε πόρου επιδεικνύεται. Οι επεξεργασμένοι πόροι επιδείξεων εικόνας στο κόκκινο χρώμα.

 

ΒΑΘΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

 • ASTM ISO 2639-02, BS-6479-84, ΕΊΜΑΙ-6416-88 JIS G0557 DIN 50790. Η δοκιμή καθορίζει το βάθος της επιφάνειας κάτω από τη χαμηλή ενίσχυση με τη μέτρηση της απόστασης από την επιφάνεια στο σημείο ξυρίζοντας έναν διαφορετικό χρωματισμό προς τον πυρήνα

 

ΠΑΧΟΣ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

 • Αυτή η εφαρμογή μετρά γρήγορα το πάχος ή το πλάτος ενός επιστρώματος στις πολλαπλάσιες θέσεις κατά μήκος ενός δείγματος σύμφωνα με τα πρότυπα ASTM B487. Ταξινομημένα σε πίνακες αποτελέσματα διαθέσιμα για ελάχιστος/ανώτατος και μέσος του πλάτους που μετριέται στα διάφορα σημεία της διατομής δειγμάτων.

 

ΕΞΑΝΘΡΑΚΩΣΗ

 • Το μετρημένο βάθος ή το πλάτος της εξανθράκωσης εμφανίζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ASTM 1077.

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

 

ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ

 • Η ενότητα αναλύει την εικόνα σιταριού και μετρά το σιτάρι αριθ. & Το μέγεθος σιταριού που χρησιμοποιεί ASTM Ε 112, JIS γ-551, ε-930, ε-1181, ISO 643-03, BS 490 DIN 643-03, είμαι-4748-88, $sis 111101 GOST 5639-82 οι επιλογές για τη μέτρηση διαθέσιμη είναι 1. Χειρωνακτικό ίχνος, 2. Δημοφιλής μέθοδος σύγκρισης, 3. Γρήγορη ενιαία μέτρηση σιταριού, 4. Μέθοδος της ΑΛΑ, 5. Μέθοδος παρεμπόδισης. Διάφορα φίλτρα για να κάνει τα καθορισμένα από το χρήστη πρότυπα. Μαθηματική λειτουργία επισκευής ορίου σιταριού.

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

 

ΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 • Συνυπολογισμοί και έκθεση ASTM ε-45, ε-1245 ΚΑΙ DIN-50602, JIS μέτρου γ-552 αριθμοί, συσσωρευτικό μήκος, αναλογία πλάτους.

 

ΑΠΟ ΓΡΑΦΊΤΗ ΝΙΦΑΔΕΣ

 • Από γραφίτη μήκος, πλάτος, διανομή και ποσοστό νιφάδων σύμφωνα με ASTM α-247-67, ISO 9451-1, το EN 945-94, BRI 7754 JIS G5504, είμαι-7754 DIN

 

ΑΝΆΛΥΣΗ ΣΙΔΉΡΟΥ SG

 • Η ενότητα ανέλυσε αυτόματα & υπολογίζει Nodulanty/το ποσοστό μη Nodulanty. Καθορίστε την κατηγορία του και ο αριθμός από 1 έως 8 σύμφωνα με τα πρότυπα s, κόνδυλοι ASTM, JIS, BRI & του ISO ανά τετραγωνικό χιλ. είναι επίσης στο χαραγμένο δείγμα που υπέβαλε έκθεση. Καθορίστε το ποσοστό του pearlete, του γραφίτη, ferrite και του καρβιδίου.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΥ

 • Η αφιερωμένη ενότητα καθορίζει το μέγεθος νιφάδων από 1 έως 8 σύμφωνα με τα πρότυπα ASTM, JIS, και BRI & του ISO. Το ποσοστό Α, Β, Γ, Δ, Ε διανομής τύπων είναι υπολογισμένα διαλογικά εργαλεία. Οι νιφάδες ανά τετραγωνικό χιλ. υπολογίζονται επίσης ταυτόχρονα.

 

ΕΚΘΕΣΗ

 • Τρεις επιλογές: Άμεσο έντυπο με την αρχική επεξεργασμένη εικόνα εικόνα & τα συνοπτικά αποτελέσματα
 • Εξαγωγή στο MS Office ή το Excel για την περαιτέρω τροποποίηση.

Μεταλλογραφικό λογισμικό MetaVision ανάλυσης εικόνας ευκολίας της λειτουργίας

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Iqualitrol Opassy Industry Instrument Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: iqualitrol

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα